Nya löpardojor

Idag fick ett par Brooks Pureflow 4 flytta in efter ett besök på Löplabbet. Måste säga att Löplabbet i Uppsala alltid tar väl hand om mig, guldstjärna till dem.

Skorna
Plus: väger bara 201gr, litet dropp, sitter bra över hela foten, neutral.
Minus: kan ha något kortare livslängd än andra löparskor.
Pris: 1300.

En fundering, första löpskorna jag köpte kostade nästan 2000, de hade nog allting extra. Nästa var lite billigare och vissa krav kunde slopas. Nu ett antal skor senare så är vi nere på 1300, vilket jag tycker är hyfast billigt, och ännu fler krav har kunnat slopas. Kan det vara så att jag lyckats springa mig till enklare skor? Ja, ja tror det!

I alla andra sporten blir utrustning bara dyrare och dyrare, fortsätter jag så här så bli löpning undantaget som bekräftar regeln.

Imorgon ska skorna få visa vad de går för!

spacer