Återblick 2015

Länge sedan det blev uppdaterat här men nu kommer en tillbakablick på 2015.

Sport: Har lyckats springa två lopp, Vårruset och Midnattsloppet. Hade som mål att förbättra mina tider men det målet har jag inte riktigt nått och med handen på hjärtat så har jag insett att tiderna inte var rimliga. Jag har däremot förbättrat min kondis och min teknik under året.

Vårruset
Jag har även cyklat två MTB-lopp, 28 km Fjälltur och 19km MTB Adventure. Fjällturen var kall och blöt, dessutom fick jag punka så jag fick gå i mål. Köpte ny cykel efter detta och har efterhand blivit lite modigare på det fruktade underlaget rötter och sten. 19 km MTB Adventure, led av banan var tung av väta men lyckades cykla på underlag som jag tidigare skulle vägrat cykla.
Har kört en del MC men den regniga sommar har gjort att det inte känns så där jätteskoj alla gånger. Enda gången jag fick köra i torrt upptäckte jag att all regnkörning sabbat min snabbstyrning och det kändes mer än lovligt surt.

Rakel
Jobb: Målet för 2015 var att hitta nytt jobb, lyckades med det i maj. Underbart att komma till ett ställe där företagsledningen är mån om att ta tillvara folks vilja och kunskap. Att komma till jobbet och känna glädje är nog årets höjdpunkt!

Övrigt: Mycket tid och pengar har ägnats åt Jåkes RR men eftersom han alltid haft en dröm om att få prova-på så känns det ändå som väl spenderad tid. Det har tagit tid att återhämta sig från den djupa dal som dålig arbetsplats skapade så tyvärr har ork att umgås med nära, kära, vänner och bekanta trutit.

2016, vad vill jag då:

Sport: Här ska tävlas i RR, Team R2D2 kommer att ställa upp i Endurance. Jag är inte orolig för min kondis men jag är fundersam på var jag ska hitta farten som jag tappat. Regnträning är INTE tricket.
I april ska jag springa halvmara i Stockholm. Målet är att springa, inte att springa på någon viss tid. 18 januari börjar träningsschemat som ska ta mig dit.
När det gäller cykling så får det bli en Fjälltur igen, har dock inte bestämt om det blir revansch på 28 eller om jag ska prova 40 km.

Jobb: Eftersom vi startar upp något helt nytt så kommer 2016 att vara ett år där bejaka förändring är ledorden.

Övrigt: Hög tid att ta sig tid att träffa de som jag försakat.

Gott Nytt År önskar jag Er alla!
Bilden på skrattande Laila är tagen av Fotograf Hoke

 

spacer