Sport BH

På något vis verkar jag ha fått större tuttar med åren och lider numera mer av de rör sig när jag tränar. Någon har gjort sig omaket att studera hur mycket tuttar rör sig vid motion och kommit fram till att har man en vanlig bygel-bh på sig när när man löptränar kan tuttarna röra sig 10-12 cm upp och ned vid varje nedslag (inte undra på att det är oskönt!). Detta får till följd att vävnaden bakom tar mycket stryk och man får bestående skador. Det är till och med så illa att om man skulle vilja lyfta bysten senare i livet så är risken stor att det är så trasigt att plastkirurgerna inte har tillräckligt med bra vävnad att jobba med för att kunna utföra ingreppet.

Sport-bh:ar som bara tycker ihop och plattar till är obekväma enligt mig så jakten på bra BH har pågått ett tag. Vinnaren för tillfället heter ShockAbsorber Ultimate Run Bra. Tuttarna får se ut som tuttar, det vill säga att de slipper plattas till, men de rör sig minimalt. Me like!

spacer