Viktnedgång

Jag har det senaste året vid flertal tillfällen fått höra att mina träningsresultat delvis uteblir för att jag är för tung. Ett helt korrekt påpekande men inte det minsta kul att höra. Lång historia kort: Jag har bestämt mig för att gå ned några kilo.

För att få ett hum vad som behöver förändras så har jag nu under en tid funderat på vad jag äter, hur jag äter, när jag äter och hittar naturligtvis saker som kan förbättras. Innehållsmässigt är det rätt bra men jag äter för sällan vilket gör att jag äter stora portioner. Jag är dessutom för hungrig när jag äter så jag kastar i mig maten.

Alla kan räkna ut att en enkel åtgärd är att äta ett mellanmål på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Varför har jag så svårt att klara av något så enkelt? Jag fixar det i två dagar sen händer saker som gör att jag missar att ta med mig eller jag glömmer att stoppa i mig det jag tagit med mig. Någon som har tips hur jag ska göra?

spacer