Sidi jämfört med Louboutin

Om det nu skulle ha undgått någon så jag kan jag meddela att jag har ett visst sko-intresse och har en hyfsad samling av spridda typer. Här kommer en jämförelse mellan två olika sorter som råkar finnas i min garderob.

Märke: Sidi
Typ: Racing-stövel
Pris: ett gäng tusenlappar
Tid att få dem på sig: 8 min (satan vad många spännen och grejor det sitter på dem, slalompjäxor är ju en dröm jämfört med detta).
Övrigt bra att veta: De funkar att gå i men kommer mer till sin rätt sittandes på en mc. Huvudsyfte med skon är att skydda från ägarinnan från fotskador. En förutsättning för att skon ska kunna uppnå sitt syfte är att den sitter där den ska sitta och jag kan glädjande nog meddela att alla snäppen och vajrar gör att den går att justera precis så mycket som jag behöver.

Märke: Louboutin
Typ: Pumps
Pris: ungefär lika många tusenlappar som ovan
Tid att få dem på sig: 15 sek
Övrigt bra att veta: Ämnade för att sitta still i en bar, är ärligt talat rätt obekväma att gå i. Huvudsyftet med skon är att vara snygga men de har även en förmåga att göra så att ägarinnan blir bjuden på vin av diverse folk.

spacer