Ny skinnjacka

Alla kvinnor behöver en lagom sliten, snygg skinnjacka. Tyvärr så är de inte helt lätta att få tag på, speciellt inte om man vill ha kvalitet på skinn och dragkedjor men inte betala hutlösa pengar.

Av en händelse råkar en av mina vänner vara återförsäljare av RST Moto-saker här i landet. Också av en händelse var Team R2D2 inklusive funktionärer samlade för en kick off för ett par veckor sedan. Dagen efter roliga lekar och god mat ägnade vi oss åt att prova stövlar, ställ och handskar. När jag var less på att prova satte jag mig och bläddrade i katalogen, där var plötsligt jackan jag ville ha, RST Ladies Roadster Leather Jacket, en jacka med rätt slitningar och vettigt pris.

Beställning gjordes och drygt en vecka senare kom ett paket från UK med min jacka. Förutom att storleken var rätt blev jag mycket imponerad av sömmar och skinnkvalité. Me Happy!

 

spacer