Väska vs Väska

Då är det dags för en ny jämförelse av viktiga saker i min garderob.

Ok, jag har förutom skor också ett visst intresse för väskor. Det finns ju olika typer av väskor så jag har lite svårt att uppskatta hur många jag har men det finns ett antal.

Märke: Biltema
Typ: Stor släpbar väska med hjul
Pris: 500 sek
Övrigt bra att veta: Ful, faktiskt jätteful. Jag får plats med två par mc-stövlar, skinnställ, ryggskydd, två-tre par handskar, reservvisir till hjälm, laptimer, lås och lite annat smått och gott. Tyvärr så är det dåligt med fack så allt är i en enda salig röra och det passar inte en struktur-häxa som jag. Fyller sin funktion men utan finess.

Märke: Kate Spade
Typ: Handväska
Pris drygt två tusen sek
Övrigt bra att veta: Denna lilla söta sak kan man dels ha hängandes på axeln, ha hängandes cross-body eller bära i handen. Stängs med ett magnetlås. Inuti i väskan finns ett lite större fack och ett betydligt mindre. Man kan med lite god planering få med sig kreditkort, telefon, nyckel och läppstift.

spacer