Lancôme konsultation

För några veckor sedan fick jag en inbjudan till en gratis konstultation hos Lancôme på Åhlens City, kul tyckte jag och tackade ja.

Hudterapeuten började med att göra rent ansiktet från smink och hon kom fram till samma slutsats som jag angående min hudtyp: Känslig med yt-torrhet. Jag är hyfsat noga med att göra rent ansiktet på kvällen men det där med att göra rent på morgonen har jag liksom aldrig förstått syftet med men hon lyckades få mig att köpa argumenter om nyttan att få bort nattens slaggprodukter. Efter diverse serum och krämer var det dags att lägga makeup.

Normalt till vardags använder jag brunt och ibland slår jag till med grön när jag känner mig wild and crazy. Här las en makeup som gick från lila till grönt, blev över förväntan. Hon hade även små användbara tips om att ögonpennan ska sluta vid iris under ögat för att skapa illusionen av större öga och att mina ögonlock påminner om asiatiska ögonlock och därför ska ögonskugga läggas lite annorlunda. Jag ska jobba med att lägga mörk skugga från fransrot och tona rakt upp mot ögonbrynenm inte utåt som de som har markerad globlinje gör. Hon lyckades även hitta ett läppstift som jag både gilllade färgen på och som inte kliade.

Vad köpte jag med mig hem? Ansiktevatten för att göra rent ansiktet på morgonen, läpppenna och läppstift. När det är dags att köpa ny kräm kommer jag troligen att köpa ansitkeskrämen för den kändes bra.

Jag fick med mig det här kortet för att jag komma ihåg vad vi gjort:

Lancöme

spacer